verhalen geinspireerd door de natuur


Het mooiste wat je kunt ervaren tijdens een wandeling is rust en de bezinning tot je laten komen. Vertrouwen op jezelf, om stil te staan bij je zelf, wie je bent en wie je wilt zijn..

Een wandeling kan veel losmaken gevoelsmatig en de beleving hierbij is voor iedereen weer anders. De verhalen achter een wandeling in combinatie met bezinning, de emotie zijn vaak ingrijpend, inspirerend voor anderen. Uw verhaal kan inspirerend werken voor een ander. Het verhaal achter de wandeling, uw wandeling, uw beleving (treurig of vrolijk) kunt u op deze site delen. Naast dat u uw inspiratie uit wandeling met een verhaal, kunt halen, kunnen andere mensen uit uw beleving inspiratie krijgen.
Het draait niet alleen om de verhalen van de wandeling waarbij vele kilometers worden afgelegd. Hoe intens kan een afstand van bijvoorbeeld 100 meter zijn. Het weer zien van een naaste of de zware schreden naar een graf of ziekbed. Benen brengt de geest in beweging, lopen is denken en laat de ziel spreken. U kent ongetwijfeld het programma “de wandeling”, waarin bekende Nederlanders een verhaal vertellen tijdens de wandeling. U heeft uw verhaal en door deze te delen, kunt u andere mensen inspireren. Deze site is hiervoor bedoelt om de specifieke beleving, uw ervaringen te verzamelen, te delen ter inspiratie voor anderen. Schroom niet en stuur uw verhaal en deel uw beleving.

Inspirerende wandelverhalen delen

Moeilijke paden leiden vaak naar prachtige bestemmingen ..