Inspirator …

Als je bewust leeft vanuit aandacht voor wat er op je pad komt zal dat zeker lukken.

Een kort berichtje via de moderne media van iemand die mij enorm wist te inspireren. Ik moet denken aan de training die we samen hebben gevolgd, waarbij we elkaars coach en coachee waren. Het was slechts een korte training, maar voor mij heel veel impact. Eén van de dagen hebben wij samen een oefening gedaan. Ik zal die nooit vergeten, want het was een dag waardoor ik behoorlijk werd geraakt door de training en de manier waarop ik werd gecoacht. We liepen over de heide en door het bos. Het was november 2103, mager zonnetje eerst en een mooie zonsondergang. Als herinnering wilde ze op de foto bij een boom. Ze had er een mooi verhaal bij en heb de foto lang gebruikt op mijn site.
Daarna tijdens onze wandeling heeft ze mijn pijn punten behoorlijk weten te raken. Ik was diep geraakt en ze heeft als een goede coach weten te begeleiden. Ik ben dankbaar voor deze wandeling, ondanks dat ik er beroerd van ben geweest.
Zoiets had ik nog nooit meegemaakt, maar het was goed, vooral de manier waarop zij de coaching heeft gedaan. Naast dat het me innerlijk diep heeft geraakt, heb ik er veel van geleerd. Er zijn nog enkele personen die mij steeds weer weten te inspireren, zonder dat er regelmatig contact is. Het contact beperkt zich (helaas) tot berichten via de sociale media, maar desondanks weet ik er iedere keer kracht uit te halen. Die ene wandeling, de wandeling die bij mij zo diep binnenkwam zal ik nooit vergeten. In het schemerdonker liepen we terug naar de ‘basis’. Door de herinnering zal ik inspiratie blijven krijgen. Een vrouw met een warm hart voor de medemens is overleden … één van mijn inspirators leeft alleen in de herinnering verder ….


Naam: Luuk Ploeg
Email: luuk@easy-web.nl


blik naar de horizon, voor de 'deur' van een boom

Bericht delen

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inspirerende wandelverhalen delen

Moeilijke paden leiden vaak naar prachtige bestemmingen ..